Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Klantenservice Professional Card

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Ik heb een vraag

Hoe kan ik Mijn ICS Business activeren?
U kunt Mijn ICS Business activeren als Card-houder of als contactpersoon. U kunt hier Mijn ICS Business activeren en uw keuze maken.
Hoe werkt de Aankoopverzekering?
Vrijwel alle producten die u betaalt met uw creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging*.

* Bekijk de Algemene Voorwaarden.

Kan ik contant geld opnemen met mijn zakelijke creditcard?
U kunt geld opnemen bij banken en/of geldautomaten waar een MasterCard logo zichtbaar is.

Wat kan ik eenvoudig zelf regelen?

Handleiding Professional Card
Handleiding Professional Card
Verklaring betwiste transactie invullen
Verklaring betwiste transactie
Machtiging automatische SEPA incasso
Machtiging automatische SEPA incasso

Inloggen

U kunt online uw zaken regelen. U kunt inloggen voor: Uw online rekeningoverzicht in Mijn ICS Business Uw online aankopen zijn extra beveiligd via 3D Secure (voor Mastercard bekend als Mastercard ID Check). U kunt tijdens een online betaling een 3D Secure wachtwoord aanmaken of deze wijzigen.

Professional Card


Mijn vraag staat er niet bij

Stel hier uw vraag en krijg binnen 3 werkdagen antwoord van een ICS-medewerker.

Direct contact opnemen met ICS

Bellen met de Business Card Servicedesk

Ma t/m vrij van 8-21 uur, za van 9-17 uur
Corporate Card + 31 (0)20 – 6 603 771
Business en Prof + 31 (0)20 – 6 603 772

Uw creditcard gestolen of verloren?
24/7 contact Verlies & Diefstal +31 (0) 20 - 6 600 611 businesscards@icscards.nl

Actueel

 

Nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten.

PSD2 (Payment Service Directive) is de nieuwe Europese wet (richtlijn) voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven. Door de invoering van PSD2 in Nederland, verbetert een aantal zaken in het betalingsverkeer. Zo zullen transacties beter beveiligd zijn en mogen winkels geen toeslag meer rekenen als er wordt betaald met een Mastercard of Visa Card. Een andere belangrijke wijziging is dat het makkelijker wordt anderen toegang te geven tot uw creditcardrekening. Lees meer.

 

Creditrenteverlaging op borgaccounts per 1 oktober 2018

Bij een positief saldo boven de € 500,- op borgaccounts vergoeden we nu creditrente. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-. Per 1 oktober 2018 wordt de creditrente die van toepassing is op borgaccounts gewijzigd van 0,2% naar 0,1% effectief op jaarbasis. De creditrente die van toepassing is op zakelijke creditcards blijft ongewijzigd. Dit is 0%.

 

Wijziging Algemene Voorwaarden per 1 juli 2018

Per 1 juli 2018 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de zakelijke ABN AMRO creditcards. U kunt de nieuwe Algemene Voorwaarden alvast bekijken en zien wat er precies voor u verandert.

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

- Wij vragen u om veranderingen in de contactgegevens van uw bedrijf, de contactpersoon of kaarthouders, en overige wijzigingen die relevant zijn voor de overeenkomst, aan ons door te geven. Voorbeelden zijn: een andere rechtsvorm van uw bedrijf, verandering van tekenbevoegden of contactpersonen, of verandering van uiteindelijk gerechtigden (UBO’s). U kunt alle wijzigingsformulieren vinden op abnamro.icsbusiness.nl/klantenservice/. - Wij vragen u om veranderingen in de financiële situatie van uw bedrijf direct aan ICS door te geven. Het gaat hier bijvoorbeeld om omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat u ICS niet kunt betalen, zoals een verslechterde financiële situatie. Wij worden hier graag tijdig over geïnformeerd, zodat wij met u kunnen bespreken wat dit betekent voor onze dienstverlening aan uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij u op ons initiatief vragen om informatie te verstrekken over de financiële situatie van uw bedrijf.

Heeft u vragen over de nieuwe Algemene Voorwaarden?

Neem dan per e-mail contact met ons op via businesscards@icscards.nl. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 020 - 6 600 666. Onze medewerkers helpen u graag verder. Als u het niet eens bent met de wijzigingen in de Algemene Voorwaarden, dan kunt u uw zakelijke creditcard van ICS opzeggen. Dat kan door een e-mail te sturen naar businesscards@icscards.nl, of via het hiervoor genoemde telefoonnummer. Let op: alleen personen die bij ons als administratief contactpersoon of als tekenbevoegd bekend zijn, kunnen opzeggen.

 

Ons Privacy Statement is vernieuwd

In het Privacy Statement staat beschreven hoe ICS omgaat met uw persoonsgegevens. Eind mei 2018 is deze privacyverklaring vernieuwd. Dit was noodzakelijk, omdat de nieuwe Europese privacywet specifieke eisen stelt aan de inhoud hiervan.

Nieuwe onderwerpen

Het Privacy Statement is uitgebreid. Nieuwe onderwerpen uit de Europese wetgeving zoals ‘dataportabiliteit’ worden toegelicht en ook gewijzigde begrippen zoals ‘toestemming’ en ‘profilering’ komen aan de orde.

Als kaarthouder hoeft u niets met de privacyverklaring te doen. Wanneer u de verklaring doorneemt, bent u goed geïnformeerd over wat ICS met uw persoonsgegevens doet.
Bekijk de Privacy Statement.

 

Creditrenteverlaging op borgaccounts per 15 oktober

Bij een positief saldo boven de € 500,- op borgaccounts vergoeden we nu creditrente. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-. Per 15 oktober 2017 wordt de creditrente die van toepassing is op borgaccounts gewijzigd van 0,5% naar 0,2% effectief op jaarbasis.

De creditrente die van toepassing is op zakelijke creditcards blijft ongewijzigd. Dit is 0%.

 

Wijziging Algemene Voorwaarden per 1 april 2017

Per 1 april 2017 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de zakelijke ABN AMRO creditcards. U kunt de nieuwe Algemene Voorwaarden alvast bekijken en nagaan wat er precies voor u verandert.

De belangrijkste wijzigingen
- Bent u uw zakelijke creditcard verloren of is deze beschadigd? Voor een vervangende Card na verlies of beschadiging worden voortaan kosten in rekening gebracht, tenzij het verlies of de beschadiging niet aan u of uw organisatie kan worden verweten. De kosten voor een vervangende Card bedragen € 7,50.
- Bij een positief saldo boven de € 500,- vergoeden wij nu creditrente. Een toekomstige wijziging van het creditrentetarief kan betekenen dat het tarief naar 0% gaat. In dat geval vergoeden we dus geen creditrente meer. U wordt vooraf geïnformeerd wat voor u van toepassing is.

Gaat u niet akkoord of heeft u vragen?
Als u niet akkoord gaat met de wijzigingen in de Algemene Voorwaarden, kunt u uw zakelijke ABN AMRO creditcards kosteloos opzeggen. Alleen personen die bij ons als administratief contactpersoon of als tekenbevoegd bekend zijn, kunnen opzeggen. Dat kan telefonisch of door een e-mail te sturen naar businesscards@icscards.nl onder vermelding van “Opzegging bedrijfsaccount” en uw klantnummer. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Business Card Servicedesk. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Creditrenteverlaging per 1 april 2017

Bij een positief saldo boven de € 500,- vergoeden we nu creditrente. Per 1 april 2017 wordt de creditrente op uw zakelijke ABN AMRO creditcard(s) verlaagd van 0,25% naar 0%. Voor eventuele borgaccounts gelden afzonderlijke voorwaarden met een eigen rentetarief; deze blijven ongewijzigd.

 

Wijziging Algemene Voorwaarden.

Per 1 augustus 2016 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de zakelijke ABN AMRO creditcards. De mogelijkheid van privéfacturatie, het bij de Card-houder privé in rekening brengen van openstaande bedragen, komt te vervallen. Ook is het aantal contactloze betalingen dat u kunt doen zonder uw pincode in te voeren voortaan onbeperkt en zijn er aanvullende voorwaarden om in aanmerking te komen voor de aflevergarantie. Verder staat in de nieuwe voorwaarden dat wij uw bedrijfsgegevens en de persoonsgegevens van de Card-houder(s) mogen gebruiken voor klantonderzoek.

Lees meer >

 

Creditrenteverlaging per 1 juli 2016

Per 1 juli 2016 wordt de creditrente die van toepassing is op de zakelijke ABN AMRO creditcards gewijzigd van 0,5% naar 0,25% effectief op jaarbasis. Bij een positief saldo van € 500,- of meer, wordt creditrente uitgekeerd over het totale positieve saldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

 

Creditrenteverlaging per 1 april 2016

Per 1 april 2016 wordt de creditrente die van toepassing is op de zakelijke ABN AMRO creditcards gewijzigd van 0,8% naar 0,5% effectief op jaarbasis. Bij een positief saldo van € 500,- of meer, wordt creditrente uitgekeerd over het totale positieve saldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

 

Wijziging Algemene Voorwaarden

Per 9 december 2015 worden de Algemene Voorwaarden van de ABN AMRO Business Card en de ABN AMRO Corporate Card. ICS zal geen beroep meer doen op de mogelijkheid om zakelijke Card-houders die privé worden gefactureerd, hoofdelijk aansprakelijk te houden voor het openstaande saldo. De hoofdelijke aansprakelijkheid uit Artikel 15.2 van de Algemene Voorwaarden komt hierdoor te vervallen

 

Limiet voor geldopnemen bij geldautomaten is gewijzigd

De limiet voor het opnemen van geld met uw Card bij geldautomaten is verhoogd. U kunt met uw Card vanaf nu standaard maximaal € 3.000,- per dag opnemen bij een geldautomaat, tenzij uw bedrijf hierover specifieke afwijkende afspraken met ICS heeft gemaakt. Informeer hiernaar bij uw contactpersoon.

Let op! Banken hanteren voor geldopnames via hun geldautomaat een maximum bedrag dat opgenomen kan worden per keer. U kunt dan wel het maximum bedrag opnemen, maar dient dit over meerdere pintransacties te verspreiden. Aan het opnemen van geld met uw Card zijn kosten verbonden.

 

Debetrenteverlaging per 1 januari 2015

De effectieve debetrente op jaarbasis wordt per 1 januari 2015 aangepast. De debetrente wordt verlaagd van 15% naar 14%.

 

De ABN AMRO Professional Cards waarvan het creditcardnummer begint met 5528 worden vervangen.

De ABN AMRO Professional Cards waarvan het creditcardnummer begint met 5528 worden begin 2015 vervangen. Card-houders worden hierover per post geïnformeerd. Er wordt een brief gestuurd met een folder met informatie over de nieuwe creditcard. Meer informatie vindt u hier bij de klantenservice van uw nieuwe Card.

 

Pas op! Valse e-mails in omloop.

Heeft u het vermoeden dat u een vals bericht heeft ontvangen? Stuur deze valse e-mail door naar valse-email@icscards.nl (bij voorkeur als bijlage) en verwijder het bericht vervolgens direct. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging vanaf dit e-mailadres zodra uw e-mail ontvangen is. Telefonische phishing kunt u melden via de Business Card Servicedesk.

Aanbiedingen voor alle ABN AMRO creditcards

Wij bieden onze ABN AMRO Card-houders graag iets extra’s. Naast de vele voordelen van uw creditcard, bieden wij u als zakelijke klant ook aantrekkelijke kortingen, upgrades en privileges.

aanbieding Travelbags

Reis in stijl met koffers en tassen van Travelbags.

Nu tijdelijk met 15% korting.

aanbieding Uber

Ontdek Uber. Nu € 20,- korting op de eerste rit.

Maak kennis met Uber, de auto met chauffeur die u snel en comfortabel van A naar B brengt.

aanbieding CIBTvisas

Tot 10% korting bij CIBTVisas.

Visumaanvragen via CIBTvisas. Snel, simpel en veilig. Met uw uw ABN AMRO Card krijgt u tot 10% korting op de bemiddelingskosten.

aanbieding legalmatters

Juridisch advies van LegalMatters.com

Als ABN AMRO Card-houder kunt u nu extra voordelig juridisch advies inwinnen dankzij onze samenwerking met LegalMatters.com.

aanbieding yellowbrick

Mobiel parkeren met Yellowbrick

Gemakkelijk parkeren en nooit te veel of te weinig betalen.

aanbieding hertz

Wereldwijd korting op autohuur bij Hertz

Met uw ABN AMRO Card betaalt u minder voor uw autohuur bij Hertz en krijgt u altijd een upgrade naar een betere klasse.