Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Meest gestelde vragen

 • Mijn inlognaam wordt niet herkend, hoe kan ik inloggen?
  Het kan voorkomen dat uw huidige inlognaam op onze nieuwe website al in gebruik is. U dient helaas een nieuwe inlognaam aan te maken. Dit doet u door te klikken op "Account aanmaken" en de gevraagde gegevens in te vullen.

  Jullie website ziet er ineens anders uit, hoe weet ik dat het veilig is?
  We hebben inderdaad net een nieuwe website. U kunt een bericht hierover zien bij "actueel" op icsbusiness.nl, de website die ook op uw overzichten staat. Verder kunt u een veilige website herkennen aan https i.p.v. http in de adresbalk en het slotje in de adresbalk.

  Ik kon altijd transacties filteren op datum voor het downloaden, waarom niet meer?
  Helaas werkt die optie op onze nieuwe website nog niet. Er wordt hard aan gewerkt dit weer beschikbaar te maken. Er is helaas nog geen zicht op wanneer dit weer mogelijk zal zijn. U kunt natuurlijk wel alle transacties downloaden en zelf een filter toepassen in Excel. Filteren voordat u downloadt, is helaas voorlopig niet mogelijk.

  Hoe kan ik mijn pincode opvragen?
  U kunt een herinnering van de pincode opvragen als u bent ingelogd door te klikken op de drie punten rechts bovenaan bij uw Card-overzicht. Kies vervolgens voor "reissue pin". De pincode krijgt u binnen enkele dagen op het bij ons bekende adres toegestuurd.

  Kan ik mijn pincode ook wijzigen?
  Nee. U kunt de pincode enkel als herinnering opvragen. Enig alternatief is het vervangen van uw Card zodat u de pincode vooraf kunt bepalen. De kosten bedragen € 7,50 en uw huidige Card wordt direct geblokkeerd. U zit dus zonder Card tot u de nieuwe heeft ontvangen. Dit duurt in ieder geval 5 werkdagen.

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kom ik hieraan?
  U kunt dan op ''Inlognaam of wachtwoord vergeten?'' klikken en opnieuw een account aanmaken. Het is hierbij niet nodig een nieuwe gebruikersnaam te bedenken.

  Ik ben mijn inlognaam vergeten. Hoe kom ik hieraan?
  U kunt dan op ''Inlognaam of wachtwoord vergeten?'' klikken en opnieuw een account aanmaken.

  Hoe weet ik op welk adres de correspondentie staat?
  Dit staat vermeld op de rekeningoverzichten.

  Wat betekent ''reservering''?
  "Reservering" kan betekenen dat een transactie nog niet door de verkopende/verhurende partij is doorbelast. Meestal gebeurt dit binnen enkele werkdagen en komt de transactie als verwerkt te staan. Of het is een borg voor een hotel of autohuur. Dan kan het tot 30 dagen duren dat dit bedrag erin staat als reservering.

  Waar kan ik zien waar een reservering van is?
  Helaas kunt u niet klikken op ''reservering'' waarmee zichtbaar wordt welke transacties er in reservering staan. Wel staan er bij de "Laatste transacties" welk bedrag in reservering staat.

  Waar kan ik de betekenis/legenda van de icoontjes vinden?
  Er is helaas geen legenda beschikbaar.

  Waarom kan ik niet alle transacties openklikken om alle informatie te zien?
  Wij krijgen niet altijd extra informatie van de verkopende partij door.

  Bij "Rekeningoverzicht" staat dat deze niet voor mij beschikbaar is. Waarom is dat?
  Dit heeft met de instellingen te maken. Uw bedrijf heeft ervoor gekozen om alleen een verzameloverzicht te ontvangen en niet apart per Card-houder een individueel overzicht. Dit kan wel aangezet worden als uw bedrijf dit wenst.

  Waar kan ik de afsluitdatum vinden?
  Deze staat vermeld op de rekeningoverzichten.

  Ik kan een medewerker met een creditcard niet vinden als ik zoek op zijn naam.
  Het zoeken werkt pas vanaf 3 letters. Verwijder ook het voorvoegsel als u zoekt op naam.

  Kan ik als Card-houder zien wat de bedrijfslimiet is?
  Dit is uitsluitend voor de bedrijfscontactpersonen zichtbaar.

  Kan ik als contactpersoon zien hoeveel actieve Cards we hebben en met welk limiet?
  Niet direct. U kunt geen uitdraai maken van de actieve Cards. Wel kunt u op basis van de status de actieve en inactieve Cards tellen. Dit doet u onder "Cards". Aan de rechterkant kunt u middels een drop-down menu kiezen voor 'Actieve Cards', 'Inactieve Cards' en 'Alle Cards'. Wanneer u op een Card-houder klikt ziet u de maandelijkse bestedingslimiet.

  Is er ook een ander type bestand dan CSV voor transacties, bijvoorbeeld MT940?
  Nee, transacties zijn uitsluitend te downloaden in CSV formaat. Kopie rekeningoverzichten kunt u in PDF formaat downloaden.

  Er staat een tegoed (creditsaldo) op een gesloten Card, hoe krijgen wij dat terug?
  Dit kan helaas niet via de portal. We verzoeken de contactpersoon te bellen met onze Servicedesk op telefoonnummer +31 (0) 20 – 6 600 666 of een e-mail te sturen naar businesscards@icscards.nl .

  Kan ik als contactpersoon mijn borg(overzichten) terug vinden?
  Nee, dit is een apart klantnummer. U kunt zich hiervoor wel registreren als contactpersoon en een aparte inlog voor aanmaken.

  Kan ik als Card-houder mijn limiet zelf aanpassen?
  Nee, hiervoor hebben wij een door een tekenbevoegd functionaris getekend formulier nodig.

  Kan ik als contactpersoon limieten van Card-houders aanpassen?
  Nee, hiervoor hebben wij een door een tekenbevoegd functionaris getekend formulier nodig.

  Kan ik als Card-houder mijn eigen Card in de portal opzeggen?
  Dit kan helaas niet via de portal. We verzoeken de Card-houder te bellen met onze Servicedesk op telefoonnummer +31 (0) 20 – 6 600 666 of het opzegformulier te gebruiken.

  Kan ik als contactpersoon een Card in de portal opzeggen?
  Dit kan helaas niet via de portal. We verzoeken de contactpersoon te bellen met onze Servicedesk op telefoonnummer +31 (0) 20 – 6 600 666 of het opzegformulier te gebruiken.

  Kan ik een contactpersoon in de portal afmelden?
  Dit kan helaas niet via de portal. We verzoeken een contactpersoon te bellen met onze Servicedesk op telefoonnummer +31 (0) 20 – 6 600 666 of een e-mail te sturen naar businesscards@icscards.nl .

  Kan ik een contactpersoon in de portal aanmelden?
  Dit kan helaas niet via de portal. We verzoeken u het formulier 'Aanmelden contactpersoon' te downloaden en te (laten) ondertekenen.